sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Rokotusta ja treeniä

Käytiin Jussan kanssa rokotuksissa keskiviikkona, lähtökohta oli jo valmiiksi huono, Senja-neiti sai semmoiset raivarit kun pihalle päästiin, että oksat pois. Sisälle mennessä Jussa alko taas touhottaa hajujen perässä ja korvat katosi jonnekin, yksi tyttö roikkuu lahkeissa, että syliin pitää ottaa, onneks isompi neiti osasi olla kiltisti, no siinä kaiken hermojen menetyksen kynnykessellä, meidän hormooni-hirviö nostaa jalkaa tutkimuspöydälle!!! Auta armias, miten siinä vaiheessa teki mieli puhaltaa pillii ja pistää koko peli poikki.
Lekuri sitten kyseli, että sattuuko tätä paljon, AI ETTÄ SATTUUKO??? Ei kai. Aluks aatteli, et oisko virtsatulehdusta, mutta kun selitin missä tilanteissa tätä sattuu, ymmärsi heti yskän. Kertoi että on jotain kapseleita (?), jotka laitetaan kuin mikrosirut, ilmeisesti hormonitasapainoon vaikuttaa tai sitten kastraatio.
Mutta itse rokotus meni hyvin, ei koko piikkiä edes huomannut ja painoa "pienelle miehelle" on kertynyt 23,3kg. Ei enään niin pieni mies :) Vaikka vauva se tuppaa edelleen olemaan.
Samalla puhuttiin kuvauksista, lekuri kehoitti, että syksymmällä voisi olla sopiva aika, kun kasvua tuntuu olevan, joten taidamme tähdätä kuvauksia sinnemmäksi, agi radoilla kun ei liidellä, ainut hypyt on Jussan riehumiset ja satunnaiset matalat esteet, kun Tokoa otamme.

Tänää päätin lähteä hallille treeneihin, vaikka aluks aattelin, etten lähde. Onneksi mentiin. Parkkipaikalla hävisi taasen korvat, sisällä aluks uikutettiin, mutta sitten sieltä ne palasi, saatiin leikkiä aikaan ja nameille otettiin seuraamista, kaukoja ja jäävät. Ei oltu ryhmän mukana, vaan hallin vastakkaisella puolella, eli häiriötä oli ihan kivati, varsinkin kun ottivat luoksetuloa "meidän" puolella hallia. Se oli loistava suoritus, kun muistelee viime kertaista. Paikalla oli myös setteri, jonka kanssa olisi niin ihana ollut nuuskia ja tanssia koko aika, mutta pienellä pyynnöllä takaisin hommiin ja nehän toimi! Nyt jäi vastaavasti hyvä mieli.

2 kommenttia:

  1. Ja te pääsitte vielä miun uniinkin ja hyvin tokoilitte sielläkin :)

    VastaaPoista
  2. Jussa! Ei voi olla nauramatta kaikesta huolimatta... :) Teinipojat... ;)

    VastaaPoista