keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Päivitystä!

Kovin kummoista ei meiän menossa ole tapahtunut.

Oltiin viime viikolla näyttely harjoituksissa, jossa ollaan Jussan kanssa lähinnä opeteltu niitä muita koiria. Sama ralli se oli sielläkin, kaikki muut koirat olisi kiinostanut tooooodelalla paljon, joten lähinnä katseltiin touhua sivusta. Saatiin mukava leikki siihen, josta Jussa menikin suoraan autoon, muut kun laskivat koirat vapaaksi leikkimään, olinpa ilkeä ja en antanut Jussalle mahollisuutta leikkiin, kun ei puuhastalu kiinostanut.

Viime viikon keskiviikkona oli sovittu treenit, aika oli miulla ihan oikea, mutta paikka väärä :) Eihän oikeeseen paikkaan ollut kuin n.500m, mutta otettiin kuitenkin omat treenit siinä. Seuraamista, Jussa seuraa kivasti, ainut että pituutta pitäisi saada enempi sekä kun palkkaa ei tule, niin ei aleta pomppimaan kengurun lailla ;)
Luoksetulossa taas oli pakko painua maahan miun lähtiessä pois, johan on kumma. Eli aletaan harjoittelemaan vain lähtöä ja istumisesta palkka.
Jäävät oli osaksi kivat, seisomisessa ei ollut ongelmaa, mutta maahan oli mukamas hankalampi mennä. Istumisessa puolestaan ei myöskään ollut ongelmaa, mutta jäävät ovat kuitenkin aika loistavalla mallilla.

Anne näkikin miut ja tuli käymään juttusilla, oli hänkin tehnyt omat treenit, oikeessa paikassa :D Annella oli heidän uusin Aussie mukana, komia poika kerrakseen.

Lauantain iltana käytiin Sieppuri-neidin kanssa lenkillä ja leikittiin pitkää heidän pihalla. Jussa oli kyllä suhteelisen väsynyt sen 2½ tunnin jälkeen, kun kotiin saavuttiin, uni maistui kuin pienelle pennulle :)

Jussa voi ja jaksaa hyvin, vahtimista ilmenee hurjasti ja tähän nyt puututaan kunnolla, lähinnä vieraat lapset on hänelle hieman epämielyttävä asia, kun ne nyt sattuu juoksemaan ja kirkumaan hänen kotona, hänen lapsien seurassa, eli tarkka on omasta perheestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti