torstai 26. tammikuuta 2012

Pakkanen paukkuu!

Niin ne pakkaset löysi tiensä tännekin.
Eipä tullutkaan vapaapäivän kunniaksi työvuoroa, vaan saadaan nauttia kokonaan nätistä päivästä.

Eilen kävi Ellan eskari-kaveri kylässä, Jussa on siitä hassu, omat lapset saa tehdä mitä huvittaa, mutta vieraat lapset onkin asia erikseen. Meillä ei montaa lasta käynyt leikkimissä, kummitytön veli pelkää koiria, joten aina kun ovat vierailleet ovat koirat olleet kesällä tarhassa ja nyttemin kylmällä kelillä Jussa joutui tyytymään vessaa, kun lapsilla on tapana juosta yläkerta-alakerta väliä, joten ei ole voinut mihinkää huoneeseenkaan laittaa. Eilen sitten sanoinkin, että kun on vain yksi lapsi leikkimässä, saa Jussa olla  paikalla. Haukku oli kova, piti varovaisesti haistella ja ihmtellä, kyylätä tyttöjen tekemistä. Mutta loppuvaiheesta osasi Jussa jo rauhallisesti maata olohuoneessa vaikka lapset rallia vetikin. Kyllä siinä saa tarkkana olla ja kertoa pienelle miehelle, kuinka tälläisissä tilanteissa ollaan, tämä kun tulee vaa lähivuosina jatkumaan, suuremmissa mittakaavoissa.



Tänää päätettiin jättää auto pihalle ja suunnata pulkkailen kauppaa. Siinä kun tyttöjä pakkasin pihakuntoon, muistin, kun sain syksyllä tutulta Jussalle hurtta-manttelin, kaivoin sen esille. Se on hieman isohko, ei ehkä istu parhaiten, mutta ajaa asiansa, siispä vielä yhdelle "lapselle" vaatteet päälle ja ulkoilemaan auringon paisteeseen :) Jussa innostu taikka harmistu manttelista, meinaa semmoista rallia ja ilakointia oli pihalla! Miusta se taisi enempi siitä tykätä :)

Nautittiin hetki vielä pihalla kauniista kelistä, Jussa rakastaa leikkiä lasten mukana, eli pomppia eessä ja ympärillä, syödä lunta ja juosta rallia autojen ympäri. Ainut, että nopeesti lumi kerääntyy paakuiksi tassukarvoihin, joten niitä revitään vähän väliä tassuista pois :)
Ella & Jussa & Senja, miun lapset karvoihin katsomatta ;)
(Kuvia klikkaamalla suurenee)

Illasta käytiin Mustolassa ottamassa hieman näyttely-treeniä, itellä oli ajatus että katsellaan ja tehdään niiden muiden koirakoiden kanssa. Paikalla oli kaksi miun lisäksi, aluksi olisi pitänyt taas halia koirat, mutta tällä kertaa Jussa löysi korvansa hyvin nopeesti pallon ja nakin avulla. Saatiin mukavaa seuraamista kun ohiteltiin toisiamme, kaukot onnistui hienosti (istu-maahan-seiso), joten oli oikein onnistunut.
Lopuksi mentiin vielä yhdessä koirapuistoon, flätin mielestä Jussa oli kolmaspyörä Sieppuri-neidon luona, joten pariin otteeseen piti flätin Jussaa pölläyttää, mutta poistuivat sitten toiselle puolelle, ettei pahemmin käy. Jussa siis nauttikin olostaan ihanan Aussie-neidon kanssa, Sieppurista Jussa on tykännytkin aina. Lopussa oli Jussan unelma tilanne, Jussa ja 3 ihanaa narttua, kokonaan hänen, mutta hieman hämilleen meni kun yksi tytöistä näpäyttikin kuonolle, oli pojan ilme kyllä ihan huippu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti