perjantai 13. tammikuuta 2012

Uudet kujeet jatkuu täällä :)

Monen muun tapaa, blogin vaihto oli tarpeen. Kesken vielä on suurin osa, mutta hiljaa hyvää tulee, vai kuinka se olikaan?

Vanha blogi löytyy edelleen osoitteesta Jussan menoa!

Kovin erikoista ei ole sattunut sitten viime kerran, kotitokoa ollaan otettu, talo kun on sairastellut tässä viime aikoina ihan kivasti, on treenitkin jäänyt hieman vähäiselle, kun eka olen kipeiden lasten kanssa kotona, kun mies saapuu, painellaan illaksi töihin ja sama jatkui koko viikon.

Jussa on oikea hormooni hirviö, kyllä nyt muistan taas kuinka ne nartut onkaan juoksuista huolimatta "helpompia".. Eilen kaupan pihalla alkoi vanhampi rouva Jussalla lässyttää, kuinka ihana koira onkaan, tästähän Jussa ei tykännyt vaan haukut sai rouva päin naamaa. Eli ihmisistä ei Jussa välitä, jos ne kävelee ohi normaalisti, mutta auta armias kun ne avaa suunsa, ne ei olekkaa kivoja.
Matkalla tavattiin pienemmän tytön hoitopaikan 2 lasta, ovat kyllä isomman tytön kavereita, aluksi Jussaa epäilytti koko lapset, mutta pian ei lapset haitanneet ja olisi pitänyt pussata uudet tytöt ihan kokonaan, mutta sitten, sitten taas hormoonihirviö heräsi ja sai aika monta kertaa sanoa, et nyt riitti, tuntui ettei Jussa siinä tunteen vallassa kuullut eikä nähnyt mitää, ah, niin IHANAA!!

Mutta tästä jatketaan, sunnuntaina alkaa pyörimään taas yhdistyksen koulutukset, miulla onkin eka koulutusvuoro, joten ens vkolla päästään Jussan kanssa mukaan. Saa nähä mitä kaveri tuumaa, kun ympärillä on paljon ihania koiria, ollaan niin paljon treenattu yksin taikka porukassa, mutta yksi koira kerrallaan kentällä. Joko se toimii tai sitten ei, harjoitellaan kuinka toimitaan muiden eessä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti