maanantai 23. tammikuuta 2012

Eka hallitreeni..

.. ja eihän se mennyt kuin elokuvissa!

Oltiin v.loppu ukkilassa, Jussa sai niikuin aina, juoksennella pihalla aamusta iltaa. Kotona olikin hyvin väsynyt koira. Näin se on mennyt aina, jopa Hippi oli aina ukkila v.lopun jälkeen väsynyt, jota ei olisi voinut siitä uskoa :D
Jussa makoili koko sunnuntain kotona, mietinkin, jaksaako hallissa mitää.. No sehän selvis jo heti kun kontista koiran otin, korvat ei kuunnelleet yhtää, koko hallin lähistö oli hajuja täynnä, sekä muita koiria. Hallissa sama meno jatkui :/ Jussa on ollut tässä pari kuukautta kamala hormoonihirviö, ei ole väliä onko uros vai narttu, mutta kaikki kiinostaa, siinä mielessä, tietenkin. Hallissa oli paljon koiria, paljon hajuja, oli koko koira ihan sekaisin. Välillä saatiin ihan kivaa leikkiä ja treeniä aikaan, mutta 85% Jussaa kiinosti toiset koirat ja hajut, se piippaus jota koko ajan harrasti, ei tuntunut loppuvan, ei sitten millään! Kyllä siinä vaiheessa tuli mieleen, että antaa olla, ei tästä mitään tule, kun ei ole koiralla edes korvia. Onnistuttiin kuitenkin kivasti saamaan pieni pätkä seuraamista, jääviä ja kaukoja, luoksetulon eteen tulemista, mutta kaikki muu olikin silkkaa piippausta. Juuma-pappa oli joskus nuoruudessaan aika samanlainen, tosin se jatkui ja jatkui aina vanhuuteen asti, siinä sitten mieleen hiipi, onko Jussan kanssa elämä samanlaista?
Kyllä matkalla kotiin tuli kamala ikävä Hippiä, ei sitä voinut vähempää kiinostaa muut, koha sai vain tehdä miun kanssa hommia, harvoin joutui ajamaan treeneistä kotiin ketutus mukana!
Mennessä tiesin, että tästä ei välttämättä seuraa hyvää, mutta en ajatellut sen ihan tommoistakaan olevan, mutta kun Jussa teki hommia, se teki sen kuitenkin hienosti, se oli tyypillistä Jussaa, joka tekee kaiken kauniisti! Ehkä kuitenkin sunnuntaina mennään ja ollaan vain, katsellaan ja opetellaan olemaan rauhassa, meinaan se Jussan ylikieroksille johtava piippaus, saa Jussan yrittämään merkkailla joka paikkaan, saa haukkana katsoa ettei jalkojaan nostele siellä mihinkään! Ah, niin ihanat urokset, kyllä ne nartut on sitten toisella tapaa ihania :)
Mutta tästä ei ole kuin suuntana ylöspäin, toivon ainakin niin!

5 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä tasottuu! Hormoonit heittää, kuten nuorilla miehillä yleensä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet, kyllä niitä pitäisi koittaa ymmärtää :D
      Tää vaa tuli jotenkin niin salamana kirkkaalta taivaalta ja hyvin voimakkaasti, ei oikein taho muistaa nartun jälkee urosten mieltä :)

      Poista
  2. Moi. Suosittelen vain hyviä leikkejä ensikerralla otettavaksi. Pitää saada oikea mielentila sinne hallille ja siun kanssa tekemiseen ,se on se juttu! Sieltä se keskittyminen, sitten tulee ihan itsestään:)Kaikki muu toiminta on kiellettyä ja tylsää ...Ulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ajattelinkin että seuraavalla kerralla myö vaa ollaan ja otetaan jotain pientä, jos siltä tuntuu. Jussa tosiaan on pahassa hormooni vaiheessa menossa, ettei edes sunnuntaina namit maistuneet, siis mein ahnepossulle :D Kun esille otti lempparipallon, keskittyi hetkittäin ihan kivasti, leikki kivasti, mutta sitten taas tuli Jussalle se ajatus :/

      Poista
    2. Moi. Otat vaan ihan pikku leikin ,noin pariminuttia. Käyt välillä pihalla ja taas leikit vähän.Heti jos näyttää ,joku muu kiinnostavan, meet ulos ja tuut takas leikkimään. Kun leikkii hyvin siun kaa ,annat palkan ja sit vaan huilitte ja syöttelet nameja ja NAUTITTE hallin hälinästä! Kyllä se siitä alkaa sujumaan!

      Poista