torstai 7. kesäkuuta 2012

Mistä sitä alottaisi?

Siinä vasta hyvä kysymys :D

Viime päivityksestä on aikaa 3kk, mutta täällä ollaan ja koitetaan pitää arki mahdollisimman normaalina, lasten osalta.
Jussan kanssa ollut meno aika minimaallista, jotain pientä siellä ja täällä.

Meillä siis suuri epävarmuus leijuu perheen yllä, mieheni sai epileptisen kohtauksen virpomis reissulla, josta lanssilla sairaalaan mentiin kovaa vauhtia, kuvista löytyi jotain päästä, mutta sitä ei osattu sanoa mikä siellä on, reilu kuukausi elättiin semmoista koti-sairaala väliä ja siinä vaiheessa Jussa hienosti suhtautui uuteen ja yllätävään tilanteeseen, ettei mitään juuri tapahdu, hienosti poika jaksoi olla päiviä kotona, miulla kun oli vielä työtkin hoidettavana.
Nyt sitten vapun jälkeen uudet kuvat paljasti ettei päässä ole tapahtunut mitään uutta, joten paiseen tila muuttui aivokasvaimeksi :(
Joten tästä syystä meidän treenit on olleet pieniä, kotipihalla, lenkillä millo missäkin on ollut koira mukana :)
Luulen että meidän kokeet on nyt kuitenkin tältä vuodelta jäissä, kunhan saadaan joskus miehen leikkaus ohi ja päästään vihdoinkin elämää edes pikkasen "normaalimpaa" elämää, eli ettei joka paikassa tarvitse olla pelon sekaisin tuntein, millo kontonta tulee puhelu että jotain on käynyt!

Jussa voi ihan kivasti, ruoka ei maistunut yhessä vaiheessa, mutta näyttäis olevan sekin ongelma takana päin, kun ollaan treenattu on se mennyt kivasti, kyllä siinä koirassa on potkua kun vain keskittyminen on täysillä mukana. Edelleen vieraat lapset on hieman arkapaikka, mutta sitä harjotellaan, varsinkin kun on alkanut noita isomma tytön kavereita meillä ramppaamaan, tällästäkö tää on?

Miimi haastoi: Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)

1. Lasten hellyyden osoiteukset leikkiivät innoissan kaksin, jonka seurauksena tappelee usein, joten kun ne antaa haleja, lämmittää mamman mieltä.

2. Frisbee, Jussa on täysin hullaantunut frsbiin heittoihin, loikkakoikkahyppypomppu ja kiinni pitäisi saada :)

3. Yöunet, miehen sairastumisen jälkeen menetin yöunet, joten kun sen kerran saan hyvin nukutuksi, tuntuu että tällä voimalla kiipeisi vaikka mount everstille!

4. Haku, ryhmässä ei olla vielä otettu, mutta lapsia ja miestä on hakenut ja sitä intoa Jussasta, mikä siitä huokuu, tuo hyvän mielen heti!

5. Vapaa päivä, töissä saa olla sydän syrjällään, josko se puhelin soi sairaalasta, mutta vapaa päivänä saa nauttia perheen kesken, tietää mitä kellekin kuuluu ja että kaikki on hyvin.


6. Villasukat, pakko lainata Miimiä, mutta kun on ollut "viilee" kesä, sisällä lattiat huokuu kylmää, mutta villasukat pelastaa sen :)

7. Jussan ilmeet, tolla pojalla on sitten huippuhauskoja ilmeitä, piristää aina päivän!

8. Oma aika, pienikin oma aika Jussan kanssa, yksin, tuo puhtia päivään.

9. Työkaverit, saa aina hetkeksi huonon mielen pois, helppo olla ja jutella kaikesta mahollisesta!

10. Koti, oma koti, kesken eräinen, tekemistä riittää, mutta kuten Miimikin sanoi, silloin kun se on puhdas, ei tarvitse päivää miettiä mitä pitäisi tehdä, mutta koti on <3

Haastan: Sanna-Marin, Tuulin, Ullan, Nean ja Jennin!

Loppuun vielä pojan 1½v kuvat :)

 <3

 Pieni Snuu-lyllerökin pääsi nauttimaan kesästä!

Kattokee, se UI!!! Ja ihan itse meni, ei mennyt kuin kivi pohjaa ja poikahan nautti touhusta!!

2 kommenttia:

  1. Hymm! Voi harmi teidän perheelle on kovat ajat tulossa. Tsemppiä sairaala reissuun!! Pitää muistaa nauttia niistä pienistä jutuista on ne sitten mitä vain:)....

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä sulle ja koko perheelle. Kova koettelemus teillä on menossa. Onneksi lapset ja Jussa varmasti vie ajatuksia hauskempiin juttuihin välillä. Mä jo sainkin tuon haasteen Sannilta, niin en taida nyt heti uudestaan tehdä. ;)

    VastaaPoista