lauantai 17. maaliskuuta 2012

Ollaahan myö oltunna!

Puuhasteltu ja oltu :D

Oltiin toissa v.loppuna ukkilassa, sai taas huomata kuinka tarkka Jussa on omistaan. Naapurin poika tuli pihalle leikkimään tyttöjen kanssa, niin johan oli Jussalla vahtimista. Loppua kohden kyllä alko rauhottumaan, eikä tarvinnut ihan koko ajan vahtia vierasta lasta.

Käytii samalla kattomassa siskon kissanpentuja, päätin ottaa Jussan mukaan, jottei joka ikinen leipä mene suihin taikka ettei mene muiden mukana ulos, kun kukaan ei ole vahtimassa, noh.. Kuten olen sanonut kuinka hormooninen hulinapää tuo meidän Musti on, päästiin sisälle ja Jussa oli tietysti ihmeissään, innoissaan. Meni kissan perässä makkariin ja oli yhtä hulinaa, päänsisäisesti, en kerennyt edes silmiä räpäyttää kun kaveri nosti jalkaa siskon sänkyyn !!! Juu, ihan oikeesti! Eipähän siis taida tarvita vieraissa ennää käydä!

Jussa on alkanut olemaan tosi näppärästi kotona, ollut jo jonnin aikaa. Enää ei ole hävinnyt leipäpussit pöydältä, mikäli on vahingossa jäänyt, tosin jos tytöt jättää leipäpalasiaan pöydän reunalle, ne kyllä lähtee kun ollaan pois kotonta. Muuten meille ei ole kummoista pariin viikkoon tapahtunut, oltu ja ulkoiltu, tosin ruokamerkkiä ollaan vaihdettu, kokeillaan seuraavaksi tuota auttaisko, tuntui että paskoo ulos kaiken minkä saa, niin päätin vaihtaa koko merkkiä.

Tänää käytiin kentällä, kun oli treenit.
Aluks otettiin paikkamakuuta, Jussa ei aluksi taas kuullut eikä nähnyt mitää, kun vuoteltiin 3 muun koiran kanssa "kehään" menoa. Paikkamakuussa olin ihan eessä, tietty ei kotipihalla yksin vikise, mutta tuolla sitten hieman äänteli, kun olikin muita koiria mukana, pysy maassa, ainut millo nousi, oli kun palasin sivulle, ääntelystä huomautin aina.
Kehään tulo ja luoksepäästävyys oli iloista Jussan tyylistä menoa, kun vaa sattuu rakastamaan kaikkia.
Seuruussa mentiin varovasti, hieman oli liukas kenttä. Seurasi ihan kivasti, kun oli makkaraa kädessä :D Mutta siihen nähden jaksoi kivasti seurata, kerran taisi hairahtua tieltä, mutta sain takaisin.
Luoksetulossa jätin, mutta ennen kuin käännyin painui maahan, huomautus ja kävin laittamassa takaisin istumaan, mutta sitten taisi oli hyvä, eteen tulossa jäi aluksi pikkasen liian kauaksi, mutta muuten mahtava.
Liikkeestä maahanmeno oli hyvä, painui heti maahan, viime kerralla ei meinannut mennä millää.
Kun oli paikalle tuotu estekin, otettiin sitä. Ekalla käskyllä ei hypännyt, lähti hyvin mutta pysähty esteen eteen. Namin heitto ja hyppäsi, mutta tekniikka on aika kaukana :) Pikkasen kolauteltiin mennessä, mutta sitten toisella kerralla hyppäsi hyvin, eikä kolautellut. Kolmas kerta toden sanoo, ilman makkaraa, käsky ja hyppäsi yli, jonka jälkeen namujen heittoa esteen yli!

1 kommentti: